Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Καλλωπισμός - Περιποίηση


Για περιποίηση κατοικίδιων, το Pet Center, που βρίσκεται στην Καλλιθέα, είναι εδώ και 20 χρόνια η ιδανική επιλογή για εσάς για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του κατοικίδιού σας!

Δεχόμαστε όλες τις ράτσες, ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας. Επίσης, έχουμε μεγάλη εμπειρία σε γάτες ή άλλα μικρά ζωάκια, όπως π.χ. κουνέλια, που επίσης χρειάζονται καλλωπισμό, χωρίς να χρησιμοποιούμε κανενός τύπου ηρεμιστικό!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ό, τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, όπως επίσης και πολλά άλλα που εισάγουμε αποκλειστικά και μόνο για το κατάστημά μας.

Η περιποίηση κατοικίδιων στο Pet Center περιλαμβάνει και θεραπείες για ξηροδερμία, ελαφρές δερματίτιδες, ενυδατικές μάσκες, αποπαρασίτωση (De-Flea) κλπ. Επίσης, κάνουμε και καλλωπιστικές παρεμβάσεις, όπως βαφές, ανταύγειες (πάντα με υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλα για ζώα), extreme hair cuts, asian styles κλπ. Οτιδήποτε κάνουμε, γίνεται πάντα με σεβασμό πρώτα στα ζώα και φυσικά στα αφεντικά τους.

Παράλληλα, στο Pet Center,  εκτός από την περιποίηση κατοικίδιων, διαθέτουμε τόσο την εμπειρία όσο και τη γνώση, για να σας επισημάνουμε τυχόν προβλήματα υγεία που ταλαιπωρούν το ζωάκι σας, όπως ωτίτιδες, δερματοπάθειες κλπ πριν να είναι αργά, ώστε να ενημερώσετε τον κτηνίατρό σας.

Όλα τα εργαλεία μας αποστειρώνονται σε ειδικό αποστειρωτή και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής.

Επίσης:

  • Ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί το κατοικίδιό του αν θέλει
  • Κάνουμε ειδικές τιμές για φιλοζωικές και αδέσποτα
  • Κόψιμο νυχιών δωρεάν
  • Σε κουτάβια έως 4 μηνών δωρεάν καλλωπισμός
  • Συμβουλές περιποίησης για το νέο κουτάβι σας